Wednesday, 16 March 2011

asleenda 1st Give Away

assalamulaikum.

saya join Giveaway akak Linda. dah berzaman kot asyik tangguh jek nak join dan akhirnya terlaksana jugak.

syarat GA ; 

1) mesti ada blog - DAH ADA!

2) WAJIB
- follow blog INI dan masukkan dalam bloglist korang - DONE!

3) TAK WAJIB
- follow blog INI dan masukkan dalam bloglist korang

4) buat entry bertajuk 'asleenda 1st Give Away' - DONE!

5) tampal banner tak seberapa tu dekat entry dan di sidebar..  - DONE!
pastikan link terus ke entry GA ni..

klik sini kalo nak join :)

6) tag 2 kawan, pastikan mereka tau tentang GA ni. 

7) dah siap, tinggalkan link di entry ni yer..-  I'LL



Tarikh tutup : 8 April 2011
nota ; macam pelik jek ada dua blog. hihi.
 

3 comments:

Finaz Jaafar said...

thnks tag ! da wat..hikhikhik

penyisir rambut said...

salam...
jom join contest mashi...
:)

as ♥ Leenda said...

haaaa..
dtg terjah GA dia pulak..
semua OK tapi banner tu tak link kt N3 GA kak linda pun..
link kt N3 noraim ni jek..
hehehhe..
tengok balik ehhh..
btw, thanks sudi join..
gud luck..:)